Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Noutati

Paseste cu dreptul! Cariera ta incepe la Nordic Food

Esti student sau proaspat absolvent? Vrei sa-ti aplici cunostintele intr-un mediu care sa-ti permita sa te dezvolti profesional? Vino sa ne cunoastem in cadrul noului program de internship Nordic Food! Aflat la a doua editie, programul de internship iti va permite sa intelegi din interior cum functioneaza o companie, care sunt fluxurile de lucru si […]

Citește mai mult… from Paseste cu dreptul! Cariera ta incepe la Nordic Food

Paine crocanta fara gluten – Roland

Anticipand noile tendinte alimentare am introdus in portofoliul Nordic Painea Crocanta FARA GLUTEN, felii, cu faina de teff de la Roland. Teff este o planta straveche de peste 3000 de ani, specifica zonelor muntoase din Etiopia si Eritrea, bogata in fier, fibre si aminoacizi esentiali. Este unul dintre ingredientele principale din dieta celebrilor alergatori etiopieni. […]

Citește mai mult… from Paine crocanta fara gluten – Roland

Nordic Food a achizitionat Dupont Ingredient

Nordic Food isi extinde portofoliul de servicii si produse destinate sectorului de cofetarie, brutarie si panificatie, achizitionand compania franceza Dupont Ingredient. Intreaga gama de ingrediente si produse profesionale din portofoliul Dupont Ingredient vor fi distribuite pe piata din Romania de Nordic Food. Datorita acestei achizitii, in portofoliul Nordic Food este disponibila si o gama complexa […]

Citește mai mult… from Nordic Food a achizitionat Dupont Ingredient

Ana Consulea si Nordic Food – o colaborare de succes

Pe langa dulciurile istorice, Ana Consulea reinterpreteaza in maniera originala o serie de deserturi frantuzesti, adaptate la gustul local: Le Petit-Antoine – best seller-ul de la Zexe Braserie, Foret-Noire, Jardin d`Eden, Trois Chocolats si altele. In anul 2014, Ana Consulea a dat lectii de cofetarie finalistilor de la emisiunea MasterChef, iar acum a decis ca […]

Citește mai mult… from Ana Consulea si Nordic Food – o colaborare de succes

Prima conferinta de presa Nordic Food

Nordic Food deschide un nou capitol in ceea ce priveste vizibilitatea si comunicarea pe piata din Romania prin organizarea primei conferinte de presa, in parteneriat cu agentia pastel. Ciprian Moldoveanu s-a intalnit pe 10 mai cu 23 de jurnalisti din presa de Business, General Media, HoReCa si HR pentru a le povesti mai multe despre […]

Citește mai mult… from Prima conferinta de presa Nordic Food

Alpro alternativa vegetala la iaurt 150g – o gustare perfecta intr-un ambalaj monoportie la indemana oriunde si oricand

Nordic Food lanseaza in Romania o noua gama de produse de rasfat sub brandul Alpro. Monoportiile se adreseaza consumatorilor care isi doresc sa aiba parte de beneficiile nutritionale ale unui iaurt vegetal, dar si sa se bucure in acelasi timp de placerea intensa a unui desert delicios. Cand iti doresti “ceva bun”* ca gustare, delicioasele […]

Citește mai mult… from Alpro alternativa vegetala la iaurt 150g – o gustare perfecta intr-un ambalaj monoportie la indemana oriunde si oricand

Nordic Food la Gastropan 2018

In perioada 19 – 23 aprilie Nordic Food a participat la Gastropan, cel mai important targ din industria alimentatiei publice adresat profesionistilor. La fel ca in fiecare an, standul Nordic Food s-a dovedit a fi un pol de atractie pentru vizitatori. Acestia au avut posibilitatea de a degusta inghetata, ciocolata, prajituri sau cafea, dar si […]

Citește mai mult… from Nordic Food la Gastropan 2018

Le nouvel art de la confiserie et patisserie – un nou curs Horeca School in parteneriat cu Nordic Food

Nordic Food a colaborat cu Horeca School in organizarea unui curs de deserturi frantuzesti “LE NOUVEL ART DE LA CONFISERIE ET PATISSERIE“ sustinut de Karim Bourgi. Karim Bourgi este Group Executive Pastry Chef, membru Toques Blanches du Monde si ambasador Valrhona, Dobla Holland, Elle&Vire, Bravo S.p.A si Boiron. In cadrul cursului participantii au avut ocazia […]

Citește mai mult… from Le nouvel art de la confiserie et patisserie – un nou curs Horeca School in parteneriat cu Nordic Food

Roland – un nou brand in portofoliul Nordic Food

Incepand de luna aceasta Roland face parte din portofoliul Nordic Food. Roland este o marca de traditie elvetiana, cu o experienta de peste 70 ani, in productia de specialitati si produse de patiserie, din materii prime predominant elvetiene, adaptata nevoilor actuale de consum. Produsele din gamele swiss twist, mini-twist si swiss twist apero sunt obtinute […]

Citește mai mult… from Roland – un nou brand in portofoliul Nordic Food

Training Elle&Vire la scoala La Maison de la Creme

In anul 2015 Elle&Vire a deschis La Maison de la Creme, scoala care ofera programe de training exclusiviste sustinute de MOF Nicolas Boussin. Cursurile sunt deschise partenerilor Elle&Vire din intreaga lume, astfel ca in perioada 12-14 Martie 2018 o echipa din Romania, a fost prezenta la cursuri. Echipa a fost formata din parteneri ai Nordic […]

Citește mai mult… from Training Elle&Vire la scoala La Maison de la Creme