Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Cariere

LUCREAZA ALATURI DE NOI

La Nordic, cautam oamenii cei mai buni cu care sa crestem.

01

FORMARE PROFESIONALA

Construim impreuna o echipa de incredere


Cu echipe manageriale performante si manageri care aloca timp si resurse pentru dezvoltarea subordonatilor, formarea profesionala incepe din chiar ziua 1 in care fiecare nou angajat primeste un program detaliat de “introducere” in companie si continua ulterior prin discutiile 1 la 1 cu supervizorul direct dar si cu colegii din departamentul de Resurse Umane.

02

OPORTUNITATI DE DEZVOLTARE

Cursuri si planuri individuale de dezvoltare


Cursuri de vanzari cu specialisti interni si externi, cu companii de notorietate in piata din Romania, cursuri de produse cu specialisti, prezentari de produse si utilizarea lor cu maestrii bucatari, cursuri de programe de calculator, instruiri practice in tehnicile de negociere si managementul vanzarilor si multe alte programe pe care urmeaza sa le derulam in functie de nevoile de devoltare identificate in discutiile anuale, parte din managementul performantei.

03

OPORTUNITATI DE CARIERA

Poti explora o varietate de domenii: comercial, IT, marketing


Intr-o companie in continua crestere, oportunitatile de cariera apar permanent. Ce trebuie sa faci? Sa discuti cu supervizorul, sa vorbesti cu colegii din departamentul Resurse Umane si sa stii de ce vrei sa faci un pas sau altul in cariera. Simplu, nu e asa? Ce mai trebuie sa stii? Toate posturile deschise sunt anuntate atat in exterior cat si in interior si oricine poate aplica.

04

PACHET DE COMPENSATII SI BENEFICII COMPETITIV

Oamenii performanti sunt recompensati


Revizuim constant pachetele de compensatii si beneficii. Ne uitam in exterior si in interior pentru a asigura echitatea. Ne preocupam sa introducem noi beneficii care sa ne diferentieze si evaluam riguros performanta astfel incat sa fim siguri ca alocam corect recompense.

05

COMUNICARE SI ECHILIBRU

Comunicam mult si incurajam viata echilibrata


Pe canale formale sau informale informatiile circula cu rapiditate in interiorul organizatiei noastre. Evenimente interne pentru angajati si copiii lor, teambuilding-uri si petreceri, comunicari formale ale directorului general dar si informari interne in format video sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le facem astazi pentru a sustine comunicarea. In plus incurajam fiecare angajat sa pastreze un echilibru intre viata personala si viata profesionala si sa acorde atentie sanatatii si sportului.