Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Noutati

INAPOI

Le nouvel art de la confiserie et patisserie – un nou curs Horeca School in parteneriat cu Nordic Food

Nordic Food a colaborat cu Horeca School in organizarea unui curs de deserturi frantuzesti “LE NOUVEL ART DE LA CONFISERIE ET PATISSERIE“ sustinut de Karim Bourgi.

Karim Bourgi este Group Executive Pastry Chef, membru Toques Blanches du Monde si ambasador Valrhona, Dobla Holland, Elle&Vire, Bravo S.p.A si Boiron.

In cadrul cursului participantii au avut ocazia sa descopere atat tehnici si arome traditionale, dar si noile trenduri din industria deserturilor.

Cunoscut in industrie pentru stilul sau unic, Chef Karim le-a propus cursantilor sa experimenteze o gama incredibil de variata si indrazneata de arome, texturi si gusturi dincolo de aspect.

La acest curs au participat 22 de cursanti din toata tara, iar Nordic Food a fost partener prin brand-urile ICAM, Elle&Vire si Valhrona.