Pe 30 august am avut evenimentul de lansare pentru ciocolata El Maestro, 4 produse noi care se adreseaza profesionistiilor din cofetarii:
- Ciocolata neagra 70%
- Ciocolata neagra 52%
- Ciocolata cu lapte 34%
- Ciocolata alba 29,5%
Pe langa cele 4 ciocolate, noua gama El Maestro mai include o glazura alba si o glazura de cacao si 4 creme – doua creme de cacao cu alune, o crema cu continut ridicat de masa de cacao si o crema alba.
In cadrul acestui eveniment am avut ocazia sa aflam caracteristicile fiecarui produs in parte si care sunt principalele aplicatii recomandate de catre specialisti.
Iar la finalul partii teoretice am avut si o parte practica, am invatat sa facem mousse de ciocolata 🙂 folosind ciocolata negra 52% de la El Maestro.
Noi credem ca ne-am descurcat sa ”prajiturim”, chiar daca nu ne putem compara cu pastry chef-ii care vor utiliza aceste produse.