

Hai să descoperi, alături de chefi renumiți, cum destructurăm cele trei feluri de mâncare și le recompunem sub forma unui CANDY BAR: un bufet colorat, creativ și plin de savoare. Dulce, sărat și mixuri surprinzătoare – totul într-o experiență care îți răsfață toate simțurile.
Parteneri principali



EVENIMENT UNIC DE NERATAT
DEMONSTRAȚII LIVE x CHEFI INTERNAȚIONALI
Vezi cele mai recente inovații din portofoliul partenerilor noștri, prin prezentări practice și interactive.
DEGUSTĂRI EXCLUSIVE
Descoperă gusturi și arome în texturi surprinzătoare
Q&A si NETWORKING
Interacționează cu chefi renumiți, atât la nivel local, cât și internațional, și află răspunsuri la întrebările tale direct de la experți.
TOMBOLĂ CU PREMII SPECIALE
Ai șansa de a câștiga VOUCHERE VALORICE și VIZITE exclusive în culisele fabricilor și centrelor de dezvoltare și training ale partenerilor noștri, unde vei descoperi proceselor de producție și inovațiile din domeniu!
OFERTE PROMO UNICE
-50% reducere pentru comenzile plasate în ziua evenimentului
-30% reducere pentru comenzile efectuate timp de o lună
*Discount 50% pentru comenzi plasate pe loc la minim 5 produse din cele prezentate la eveniment si care nu se regasesc in portofoliul clientului: comanda maximă de 3000 lei.
Discount 30% la comenzi plasate timp de o luna de la data evenimentului la minim 5 produse care nu se regasesc in portofoliul clientului anterior evenimentului: limita saptămânală de cel mult 3000 lei/ comandă. (promotie valabila pentru produsele prezentate la eveniment)
INVITAȚI SPECIALI

MATTIA CARRIOLA Pastry Chef
CASSIBBA
Afla mai multe
Originar din Modica și format la Institutul de Artă Culinară din orașul natal, Mattia Carriola și-a desăvârșit tehnica în cele mai importante laboratoare de cofetărie locală.
Stilul său se remarcă prin eleganță și simplitate, cu o atenție specială pentru estetică și echilibrul gusturilor.
In prezent este coordonatorul Symposium, spațiul creativ al Prodotti Dolciari Cassibba, unde dezvoltă rețete originale – dulci și sărate – și se ocupă de comunicarea vizuală a brandului prin conținut creativ și inspirațional.

ENRICO FICHERA Pastry Chef
CASSIBBA
Afla mai multe
Chef autodidact și antreprenor vizionar în gastronomie, la doar 29 de ani, Enrico are deja un parcurs impresionant, șlefuit prin experiențe în restaurante cu stele Michelin și locații de prestigiu, unde a activat între 18 și 25 de ani.
Astăzi conduce mai multe concepte de succes din lumea gastronomiei – de la fine dining la street food – în care îmbină creativitatea culinară cu spiritul antreprenorial, transformând ideile inovatoare în realități culinare de impact.

ORLAND ROMA, Pastry Chef
BHB ITALIA
Afla mai multe
Orland Roma este Manager de Cercetare și Dezvoltare la BHB. Pasiunea lui pentru cofetărie a început în 2015, iar de atunci l-a condus către rolul pe care îl ocupă astăzi. Ceea ce apreciază cel mai mult în activitatea sa este creativitatea implicată și provocările constante care îl motivează să creeze produse autentice și de cea mai înaltă calitate. Deși deține două diplome în domenii științifice, Orland a ales să urmeze un alt drum atunci când a descoperit universul gastronomiei

IRINA BERLESCU, Pastry Chef
NORDIC FOOD
Afla mai multe
Irina Berlescu, absolventă a Horeca Culinary School din București și Ecole Nationale Superieure de Patiserie din Yssingeaux, este Pastry Chef la restaurantele MOKI, Innocent & Delicious și cofetăria RAI. Cu o abordare inovatoare și o atenție deosebită la estetică, creațiile sale reprezintă adevărate opere de artă culinară. Maestră în transformarea ingredientelor simple în deserturi rafinate, Irina aduce o notă distinctivă în lumea cofetăriei, evidențiindu-se prin tehnica excepțională și dedicarea sa pentru cofetăria franțuzească

JEROME PIEDOUE, Pastry Chef
NORDIC FOOD
Afla mai multe
Născut în 1971, Jerome a crescut în restaurantul familiei din Maine et Loire și a absolvit Școala Hotelieră din Saumur cu o diplomă de Chef bucatar și o calificare de Chef Cofetar.
Și-a început cariera ca Sous Chef lucrând alături de firma de catering de lux François Clerc ce a fost evaluata cu 2 stele Michelin. S-a alăturat apoi echipelor celor mai importante firme de catering de lux din Paris. François Clerc, Dalloyau și Lenotre. Din 2013, el dezvoltă parteneriate in industria cofetariei din Romania. Din 2022, Jérôme lucrează exclusiv pentru Nordic Food.

MIRCEA IOVAN, Chef Bucatar
NORDIC FOOD
Afla mai multe
Mircea Iovan a urmat multiple cursuri de specializare în domeniul culinar, obținând certificări recunoscute internațional:
Școala de bucătari Asociația Meseriașilor;
Școala de bucătari THR pentru gradele de bucătar specialist, bucătar gestionar și bucătar șef;
Curs de bucătar șef la Academia Boscolo-Etoile;
Curs de preparare a pastelor la Academia Alma cu Gualtiero Marchesi;
Cursuri de perfecționare în Italia, la Academia din Padova, sub îndrumarea maestrului Renato Piovan, care a devenit mentorul său.
În fiecare an, participă la cursuri de perfecționare internaționale, având ocazia de a se forma alături de maeștri precum Hugo Pradella, Nicola Lai, Alexandru Lostoco, Daniele Donolate, Alexandru Olivia, Giacomo Bortolussi, Renato Renatone, Luca Montersino, Luigi Pomata, Fabio Tachella.
Este membru al Federației Italiene de Bucătari și al Congregației Italiene la Congrega dei Lifi, o asociație culturală din domeniul culinar.
Experiență Profesională
În România, a activat în diferite locații precum Tezal Club, Gala Catering, hotel Club California***, restaurant Asteria, Mediapro și Castel Film, având onoarea de a găti pentru actori celebri, printre care Sean Connery, Christophe Lambert, Adrian Paul, Roy Scheider și Victoria Sanchez.
În afara țării, a lucrat în restaurante de prestigiu, printre care:
Italia: Hotel Boite** (Borca di Cadore), Panzerotto (Olbia, Sardinia), Ristorante L’Artista (San Teodoro, Sardinia), Ristorante Gallo Nero (San Teodoro, Sardinia), Ristorante Da Davide (Talamone, Toscana), Ristorante Hostaria Flavia (Talamone, Toscana – restaurant Michelin*), Hotel-Restaurant Du Lac (Levico Terme, Trentino), Ristorante Il Cantuccio del Cerro (San Fratello, Sicilia), Boccadoro (Noventa Padovana), unde a fost Executive Chef.
În România, a creat conceptul Panzanella (pizza, panini, salate, paste, supe creme, deserturi – creații proprii) gătite în stilul bucătăriei mediteraneene.
BUCUREȘTI 10 IUNIE
@ MOKI Modern Kitchen
COST PARTICIPARE
STANDARD – 89 lei / persoană
PROMO – 59 lei / persoană
(înscriere cu cel putin 1 săptămână înainte de data evenimentului)
SPECIAL CLIENȚI NORDIC – 89lei 0lei / persoană
(Solicită codul de reducere de la reprezentantul tău NORDIC)
Număr limitat de participanți: 50 persoane/ eveniment
Eveniment rezervat profesioniștilor din domeniu.