Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Noutati

INAPOI

Campanie Heinz Puzzle

Heinz a lansat propriul joc la nivel global: „Heinz Puzzle”. Cu 570 de piese, toate de culoare rosie, puzzle-ul este un adevarat exercitiu de rabdare. Nordic a adaptat aceasta campanie in Romania, implementata la nivel global in 17 tari.

Concursul se desfasoara in 2 etape:

Etapa 1: Aceasta etapa are loc in perioada 23.05.2020 – 28.05.2020 pe paginile oficiale de Instagram ale influencerilor Antonia, Speak, Bontea si Alina Ceusan. Pe data 23.05.2020 s-a oficializat concursul printr-o postare prin care acestia invita iubitorii brand-ului Heinz sa dea tag celor cu care vor sa construiasca puzzle-ul. Etapa 1 se va incheia in data de 28.05.2020 cand vor fi alesi 48 dintre participanti pentru a intra in etapa a 2a a concursului. Castigatorii puzzle-ului vor fi anuntati pe paginile de instagram ale influencerilor.

Etapa a 2a: In aceasta etapa, concurentii selectati sa primeasca puzzle-ul, pot intra in ce-a de-a doua parte a concursului. Ei pot castiga produse Heinz pentru un an de zile si vouchere de cumparaturi in valoare de 500 RON pe Nordic Shops. Pentru castigarea acestor premii, concurentii trebuie sa posteze pe Instagram o poza cu puzzle-ul construit si sa taguiasca urmatoarele: „#Heinzpuzzle”, Tag „@Nordic_food_insta” si „#TeamBontea” sau „#TeamSpeak” sau „#TeamAntonia”  sau „#TeamAlina”.

 

Anuntarea castigatorilor se va realiza prin intermediul paginilor de Facebook si Instagram ale organizatorului „Nordic Food”:

–              Facebook: https://www.facebook.com/NordicFoodRO/

–              Instagram: www.instagram.com/nordic_food_insta/

Premiile din etapa a 2a a concursului vor fi acordate in maximum 30 de zile de la data incheierii campaniei.

Mai multe detalii privind regulamentul concursului puteti gasi pe:

https://www.facebook.com/NordicFoodRO/