4P Experience

Descoperă soluții inovatoare pentru cele mai apreciate retete de Pasta, Pizza, Pinsa & Panini, utile atunci când te confrunți cu probleme de stocuri sau personal!

PARTENERI

EVENIMENT UNIC DE NERATAT

DEMONSTRAȚII LIVE x CHEFI INTERNAȚIONALI

Vezi cele mai recente inovații din portofoliul partenerilor noștri, prin prezentări practice și interactive.

  

DEGUSTĂRI EXCLUSIVE

Descoperă gusturi și arome în texturi surprinzătoare 

 

Q&A si NETWORKING

Interacționează cu chefi renumiți, atât la nivel local, cât și internațional, și află răspunsuri la întrebările tale direct de la experți.

 

TOMBOLĂ CU PREMII SPECIALE

Ai șansa de a câștiga VOUCHERE VALORICE și VIZITE exclusive în culisele fabricilor și centrelor de dezvoltare și training ale partenerilor noștri, unde vei descoperi proceselor de producție și inovațiile din domeniu!

 

OFERTE PROMO UNICE

-50% reducere pentru comenzile plasate în ziua evenimentului

-30% reducere pentru comenzile efectuate timp de o lună

ALTE SURPRIZE

Vă punem la dispoziție două indicii:

1. Gelato Italiano Artigianale

2.  Barmani

*Discount 50% pentru comenzi plasate pe loc la minim 5 produse din cele prezentate la eveniment si care nu se regasesc in portofoliul clientului: comanda maximă de 3000 lei. 

Discount 30% la comenzi plasate timp de o luna de la data evenimentului la minim 5 produse care nu se regasesc in portofoliul clientului anterior evenimentului: limita saptămânală de cel mult 3000 lei/ comandă. (promotie valabila pentru produsele prezentate la eveniment)

INVITAȚI SPECIALI

LUCA BACCILIERI, Chef SURGITAL

Luca Baccilieri este un bucătar talentat, cu o experiență vastă în industria restaurantelor. În prezent, ocupă funcția de Chef Rezident la Surgital S.p.A., remarcându-se prin abilitățile sale culinare și prin capacitatea de a-și împărtăși pasiunea prin sesiuni de formare, demonstrații culinare și evenimente atât în Italia, cât și în străinătate. A obținut o diplomă de Tehnician în Servicii de Restaurant de la IPSSAR Orio Vergani din Ferrara și a acumulat o experiență solidă în locații de prestigiu, inclusiv la restaurantul La Frasca, distins cu stea Michelin, din Milano Marittima. Pe parcursul carierei sale, Luca a ocupat roluri-cheie, precum cel de Bucătar-Șef la Hotel HGS din Igea Marina, unde și-a demonstrat expertiza în gestionarea costurilor alimentare, organizarea bucătăriei și crearea de preparate pentru evenimente de mare amploare. Versatilitatea și devotamentul său față de arta culinară se reflectă și în experiența sa ca Specialist Boutique pentru Nespresso și în domeniul patiseriei. Astăzi, datorită expertizei sale vaste și pasiunii profunde pentru gastronomie, Luca Baccilieri continuă să încânte publicul cu preparate ce spun o poveste despre dedicare, creativitate și dragoste pentru gătit.

MIRCEA IOVAN, Chef NORDIC FOOD

Mircea Iovan a urmat multiple cursuri de specializare în domeniul culinar, obținând certificări recunoscute internațional:

  • Școala de bucătari Asociația Meseriașilor;
  • Școala de bucătari THR pentru gradele de bucătar specialist, bucătar gestionar și bucătar șef;
  • Curs de bucătar șef la Academia Boscolo-Etoile;
  • Curs de preparare a pastelor la Academia Alma cu Gualtiero Marchesi;
  • Cursuri de perfecționare în Italia, la Academia din Padova, sub îndrumarea maestrului Renato Piovan, care a devenit mentorul său.

În fiecare an, participă la cursuri de perfecționare internaționale, având ocazia de a se forma alături de maeștri precum Hugo Pradella, Nicola Lai, Alexandru Lostoco, Daniele Donolate, Alexandru Olivia, Giacomo Bortolussi, Renato Renatone, Luca Montersino, Luigi Pomata, Fabio Tachella.

Este membru al Federației Italiene de Bucătari și al Congregației Italiene la Congrega dei Lifi, o asociație culturală din domeniul culinar.

Experiență Profesională

În România, a activat în diferite locații precum Tezal Club, Gala Catering, hotel Club California*****, restaurant Asteria, Mediapro și Castel Film, având onoarea de a găti pentru actori celebri, printre care Sean Connery, Christophe Lambert, Adrian Paul, Roy Scheider și Victoria Sanchez.

În afara țării, a lucrat în restaurante de prestigiu, printre care:

  • Italia: Hotel Boite**** (Borca di Cadore), Panzerotto (Olbia, Sardinia), Ristorante L’Artista (San Teodoro, Sardinia), Ristorante Gallo Nero (San Teodoro, Sardinia), Ristorante Da Davide (Talamone, Toscana), Ristorante Hostaria Flavia (Talamone, Toscana – restaurant Michelin*), Hotel-Restaurant Du Lac (Levico Terme, Trentino), Ristorante Il Cantuccio del Cerro (San Fratello, Sicilia), Boccadoro (Noventa Padovana), unde a fost Executive Chef.

În România, a creat conceptul Panzanella (pizza, panini, salate, paste, supe creme, deserturi – creații proprii) gătite în stilul bucătăriei mediteraneene.

IULIAN PADUREANU, Pizza Chef & Culinary Innovator

Iulian Pădureanu s-a născut în Craiova, dar și-a găsit adevărata vocație în București, oraș în care locuiește de aproape două decenii. De peste 18 ani, pizza nu este doar meseria sa, ci o pasiune profundă și un stil de viață.

Drumul său profesional a fost marcat de o continuă perfecționare, explorând tehnici noi, reinterpretând rețete tradiționale și aducând inovație în fiecare preparat. Pentru el, pizza nu este doar un produs culinar, ci o combinație între gust, emoție și autenticitate.

Performanțe și Recunoaștere Internațională

Datorită talentului și dedicării sale, a fost recunoscut atât național, cât și internațional, câștigând premii la competiții prestigioase:

Campionatul Internațional de Pizza – România

Pizza Master Chef 2024 – titlu oferit de Asociația Pizzarilor Profesioniști din România (APPR), fiind primul premiu de acest gen acordat de organizație.

International Pizza Championship – Bulgaria

Best Pizza Chef Bulgaria 2024 (2024)

Locul 2, categoria Pizza Clasică (2023)
Locul 3, categoria Pizza Fără Gluten (2024)
Locul 3, categoria Pizza Napoletana (2024)
Locul 1, categoria Pizza Clasică (2024)

Internacionalni Pizza Šampionat – Serbia

 Locul 3, categoria Pizza Napoletana (2024)

 

VENIM ÎN ORAȘUL TĂU

 

 📍CONSTANȚA 25 APRILIE

@IAKI Conference & Spa

 

📍IAȘI 14 MAI

@în curând

 

📍CLUJ-NAPOCA 4 IUNIE

@în curând

 

COST PARTICIPARE

 

 

STANDARD – 89 lei / persoană

 

PROMO – 59 lei / persoană 

(înscriere cu cel putin 2 săptămâni înainte de data evenimentului)

 

SPECIAL CLIENȚI NORDIC89lei  0lei / persoană

(Solicită codul de reducere de la reprezentantul tău NORDIC)

 

Număr limitat de participanți: 50 persoane/eveniment

Eveniment rezervat profesioniștilor din domeniu.

Pentru întrebări, nu ezita să ne contactezi!

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate