Despre noi

PROFESIONISTII PRODUSELOR DE CALITATE

Suntem specialistii in gusturi bune la care poti apela pentru binele clientilor tai.
Aducem in colaborare experienta, pasiune pentru calitate, portofoliu extrem de variat si angajati foarte bine pregatiti!

DIVIZIILE NOASTRE DE VANZARE

RETAIL

Portofoliul sortimental Nordic Retail contine peste 1,000 de produse premium cu adresabilitate customizata atat tipologiei canalului de comert, cat si tipologiei clientilor.

Structura organizatorica Retail vizeaza deopotriva Comertul Modern (Cash&Carry, Hypermarket, Supermarket, Discounteri, LKA) si Comertul Traditional (Large Groceries, Small Groceries).

Direct sau prin intermediul celor 25 de parteneri distribuitori zonali, produsele noastre ajung in 320 de orase din Romania.
Comertul Modern beneficiaza din partea nostra si de asistenta pe linie de mercantizare a produselor la raft.

HORECA

Departamentul nostru ofera produse si servicii specifice pentru hoteluri, restaurante, cafenele, firme specializate in catering, clienti industriali si consumatori sociali, oriunde o masa este preparata in afara casei.

COFETARII

Departamentul Cofetarii este parte a diviziei Food Service, divizie infiintata in anul 2000. Cu o echipa de vanzari profesionista reuseste sa duca produsele Nordic catre cei mai sofisticati clienti, pe tot teritoriul Romaniei.

Creme, glazuri sau piureuri de fructe sunt doar cateva dintre produsele profesionale destinate maestrilor cofetari.

Echipa de tehnologi impreuna cu reprezentatii furnizorilor nostri organizeaza in mod frecvent seminarii, astfel incat tendintele si produsele serviciu sa fie cunoscute si la indemnana tuturor clientilor nostri.

SERVICIILE NOASTRE

ECHIPA DE MARKETING

Echipa noastra de marketing este o echipa de profesionisti, in permanenta cautare de solutii pentru intelegerea nevoilor consumatorilor, si, implicit, pentru dezvoltarea brandurilor din portofoliu pe urmatoarele segmente:
– categorie de produse proaspete
– categorie de produse ambientale
– categorie de produse specializate
– categorie de produse in dezvoltare

MERCHANDISERI

Echipa noastra de merchandising este formata din peste 40 de angajati specializati in implementarea strategiilor de marketing, structurata special pentru a asigura promovarea si o prezenta la raft relevanta pentru brand-urile furnizorilor nostri.

ECHIPA DE TEHNOLOGI

Echipa noastra de tehnologi este formata din experti patiseri si specialisti in arta gatitului care realizeaza demonstratii culinare folosind produsele Nordic si promoveaza retete noi.

ECHIPA DE BUSINESS DEVELOPERS

Echipa de business developers este formata din specialistii nostri in domeniul cafelei care asigura asistenta tehnica si instruirea pentru folosirea corecta a aparatelor de preparare a cafelei espresso oferite clientilor.

CERTIFICARI

Calitatea si siguranta produselor sunt intotdeauna pe primul loc pentru noi si certificarile noastre demonstreaza acest lucru.

In ceea ce priveste calitatea si conditiile de siguranta, avem certificatele ISO 9001:2015, respectiv ISO 22000: 2005 care confirma faptul ca Nordic Import Export CO SRL este autorizat sa comercializeze si sa depoziteze produse alimentare de origine non-animala si animala. In plus, avem si certificatul 4-02044-2020 care atesta ca produsele noastre ecologice indeplinesc cerintele specifice si pot fi comercializate.