30% reducere pentru comenzile efectuate până la finalul anului*
*Nu rata această oportunitate de a testa cele mai noi produse la prețuri speciale!
București – 25 Martie, la MOKI Modern Kitchen
Constanța – 24 Aprilie, la Hotel IAKI
Iași – 13 Mai; Locația se va anunta cat de curand
Cluj – 3 Iunie; Locația se va anunta cat de curand
Număr limitat de participanți: 50 persoane/eveniment
Eveniment rezervat profesioniștilor din domeniu.
Cost participare:
Cheful cofetar ICAM va dezvălui două rețete inovatoare pe bază de ciocolată ICAM, punând accent pe tehnici și combinații unice.
Cheful cofetar BOION va explora utilizările creative ale piureurilor de fructe și va prezenta două rețete inedite, combinându-le cu ciocolată ICAM și alte produse inovatoare din portofoliul Nordic Food
Andreea va impartasi experienta sa antreprenoriala si contributia gamei Voila Professionnel la succesul afacerii sale de cofetarie.
Irina Berlescu și Jérôme Piedue vor susține un demo cu 2 rețete creative dezvoltate special pentru aceasta ocazie